Docent

Gerbert Voortman laat je zien hoe te werken met de externe flitser. Door zijn  technieken toe te passen bij inmiddels internationale award-winnende trouwfoto's kan hij je dé perfecte uitleg geven over extern flitsen zodat jij deze meteen kunt gaan toepassen in jouw fotografie!

Doelgroep

Beginnende en gevorderde fotografen. Je hebt wel eens gewerkt met een flitser en wilt deze ook gaan gebruiken om creatiever te werken.

Je ben leergierig en wilt je foto's voorzien van wat extra's. Extern flitsen is dan een mooie toevoeging op je bestaande skills en werkwijze.

Doelen

Het belangrijkste doel is dat jij na de workshop weet hoe het werkt én aan de slag kunt met de externe flitser. Je hebt geleerd vanuit welke instellingen je aan de slag gaat, welke effecten je kunt creëren en je kunt het meteen toepassen in je werk (of hobby) als fotograaf. Jij kunt vanaf nu bij elke foto dat beetje extra geven.


Hoe zijn ze gemaakt?

 

Ik neem je tijdens de workshop aan de hand en geef je een uniek kijkje achter de schermen van de Weddingpix-foto's want ze zijn ontstaan op de meest onverwachte plaatsen.

 

Ik laat je zien waar kansen liggen en hoe je ze aangrijpt en breng je de basistechnieken bij waardoor jij nooit meer onzeker hoeft te zijn op het moment dat je de flitser uit je tas haalt. 

 

Met deze kennis heb jij straks altijd je eigen mooie licht bij je op locatie zonder dat er een studio aan te pas komt.

Theorie en praktijk

Een volle dag gaat het worden. Met theorie in de ochtend en praktijk in de middag. Je gaat met een tas vol kennis, ervaring en leuke plaatjes naar huis en bent klaar om tijdens je volgende fotografie-klus het verschil te maken.

in een Groep of privé

Groep (max. 6 personen)

Tijdens de groepsworkshop doorlopen we de theorie in huiselijke sfeer in groepen van maximaal 6 personen zodat er genoeg aandacht voor iedereen is. In de middag gaan we de theorie in praktijk brengen met een model. Koffie, thee en de lunch is inbegrepen.

in 2020 met 50% promo korting

Groepsworkshop Extern flitsen

€ 242,00

€ 121,00

Privé (max. 2 personen)

Tijdens de privéworkshop doorlopen we de theorie één op één zodat er meer aandacht is voor jou alleen. In de middag gaan we de theorie in praktijk brengen met een model. Koffie, thee en de lunch is inbegrepen. Je kunt er voor kiezen om met een vriend(in) of collega te komen zodat je de kosten kunt delen.

workshop op maat

Privé workshop Extern flitsen

Datum in overleg

€ 500,00

€ 484,00


Fotoalbum

Heb je nog vragen? App mij op 0621166652