Basis fotografie

altijd de camera de foto's laten maken?

Nu gaan we fotograferen

En dat is leuk!

Docent

Gerbert Voortman laat je zien hoe te werken met alle soorten camera's. Door zijn ervaring als allround-fotograaf kan hij je dé perfecte uitleg geven over fotografie en ben jij klaar om te starten met je nieuwe hobby of er serieus mee verder te gaan.

Doelgroep

Beginnende fotografen. Je hebt ontdekt hoe leuk fotograferen kan zijn. Dit kan met je telefoon of met een camera, in de basis zijn dezelfde instellingen relevant. Je leert hoe de camera werkt en wat je met licht kunt doen. 

Doelen

Het belangrijkste doel is dat jij na de workshop weet hoe een camera werkt. Ook heb je geleerd te spelen met licht, doorkijkjes en standpunten. Vanaf nu nooit meer fotograferen op de automatische stand.


Hoe zijn ze gemaakt?

 

Ik neem je tijdens de workshop aan de hand en geef je een uniek kijkje achter de schermen van mijn  foto's want ze zijn ontstaan op de meest onverwachte plaatsen.

 

Ik laat je zien waar kansen liggen en hoe je ze aangrijpt en breng je de basistechnieken bij waardoor jij nooit meer onzeker hoeft te zijn op het moment dat je de camera uit je tas haalt. 

 

 

Theorie en praktijk, in één dag wegwijs in de fotografie!

Een volle dag gaat het worden. Met theorie in de ochtend en praktijk in de middag. Je gaat met een tas vol kennis, ervaring en leuke plaatjes naar huis en bent klaar om nu echt te gaan fotograferen.

Groep (max. 6 personen)

Tijdens de groepsworkshop doorlopen we de theorie in huiselijke sfeer in groepen van maximaal 6 personen zodat er genoeg aandacht voor iedereen is. In de middag gaan we de theorie in praktijk brengen. Koffie, thee en de lunch is inbegrepen.

Groepsworkshop Basis fotografie

€ 150,00

€ 100,00

Fotoalbum


Heb je nog vragen? App mij op 0621166652