Recensies *****


Geert en Anita Vincent

Gerbert is een hele goede en creatieve fotograaf met veel oog voor detail.

Hij heeft/houd alles in de gaten, als er iets gebeurt dan heeft hij er al een foto van gemaakt. Ook zoekt hij mooie plaatjes in een weerspiegeling of hij maakt gebruik van het licht om een mooi silhouet te maken. Hij maakt geen gebruik van filters over de foto's, dat is bij zijn foto's ook niet nodig en dat vonden wij wel zo mooi.

 

Gerbert is een hele vriendelijke, grappige en gezellige vent die ook op de juiste momenten heel goed op de achtergrond kan verdwijnen.

Kortom, wij hebben een mooi en divers album er aan over gehouden en we kunnen nog lang terug kijken en genieten van de foto's van deze fantastische dag.Jaap-Jan en Lotte Meilof

Een prachtige, onvergetelijke en ontzettend dierbare dag mede dankzij Gerbert.

Een geweldig foto boek hebben we van onze bruiloft, wat zullen we die nog vaak bekijken met heel veel plezier en mooie herinneringen. De foto's zijn meer dan geweldig!

Je bent een fotograaf die alle mooie en bijzondere momenten hebt weten vast te leggen op deze dag. Een fotograaf waarbij we ons heel erg op ons gemak voelde. De drone maakte de mooie foto's compleet. Prachtige plaatjes, uniek!!

Gerbert, we hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen, als we het over mochten doen zouden we zeker weten weer voor jou kiezen!

Chapeau! Jaap-Jan en LotteDennis en Lisanne Bakker

Super ervaring gehad met Gerbert als fotograaf op onze grote dag. Mooie en bijzondere foto’s en snelle levering van het fotoalbum.

Ook de loveshoot vooraf was erg prettig om alvast te wennen aan het maken van foto’s. 

Zou het daarom zeker aanraden aan familie en vrienden om de foto’s door Gerbert te laten maken!Sander en Jennemiek van der Nat

Super ervaring op onze grote dag.

Ontspannen fotomomenten tijdens een dag vol spanning, zenuwen, liefde en geluk. Onze wensen zijn allemaal vastgelegd en samen hebben we leuke ideeën bedacht om de momenten/herinneringen onvergetelijk te maken. 

 

We zijn super trots op ons prachtige album die gemaakt is door een geweldige, creatieve, spontane top fotograaf!! 

* perfecte kwaliteit

* snelle aflevering van album

* luisterend oor

* bijna 'onzichtbaar' op de grote dag

* eerlijke prijzen voor perfecte resultatenHenri en Anita Rohaan

Gerbert een spontane fotograaf, maakt superleuke foto's. Wat wij heel fijn vonden is dat hij niet overdreven aanwezig was.

We hebben genoten van een mooie dag, je hebt niet eens altijd door dat de foto's gemaakt worden. 

En het fotoalbum was er erg snel, we hebben niet lang hoeven wachten om de mooie foto's te bekijken.Rutger en Marieka Op Den Dries

Prima ervaring gehad! De loveshoot voorafgaand aan de trouwdag was ideaal, dit maakte de foto's maken op de trouwdag zelf een stuk relaxter en makkelijker.

 

We konden ook verschillende ideeën uitproberen op locatie (ook eigen inbreng). De dag zelf ging qua foto's maken supersnel.

Meeste van de tijd niet eens gemerkt dat Gerbert aan het foto's maken was. Foto's zelf zijn ook echt mooi geworden en supersnelle levering van het album!

 

Top voor elkaar!Nick en Joyce Mulder

Topfotograaf! De loveshoot vooraf was een ideale kennismaking voor de trouwdag! En op de trouwdag zelf; hij was zelfs soms onzichtbaar voor ons. En dat vind ik een erg goed teken!

Ook de gasten gaven positieve reacties over de gezellige en goede fotograaf! Gerbert, nogmaals bedankt!Thijs en Pamela Bosman

Gerbert is een leuke spontane fotograaf.

Hij heeft onze grote dag super goed vastgelegd en zijn dan ook zeer tevreden met alle foto’s en ons album.

 

Ook het persoonlijke contact vooraf vonden we top.

 

Wij gaan Gerbert zeker nog eens boeken voor een shoot!Marcel en Monique Fonke

Wat een TOP fotograaf hij doet echt alles voor het perfecte plaatje.Wilco en Nienke Rietman

Super fotograaf, heel relax en ontspannen.

 

Super tevreden over.

 Dereck en Dianne Hurtubise

Super mooie foto's gekregen van Gerbert.

Een prachtige dag gehad en een supermooi boek gekregen.

Goeie kwaliteit foto's voor een eerlijke prijs.

Een aanrader!Dennis en Rianne Batterink

Top fotograaf!

Leuk en spontaan.

Luistert goed naar ideeën en heeft zelf ook top ideeën.

Geweldige loveshoot vooraf gehad.

 

En de dag zelf wauw!! Wat een top foto's!

Kortom super bruidsfotograaf! Een dikke aanrader!Alex en Paula

We hebben een superleuke dag gehad, Gerbert had heel goed geluisterd naar wat wij graag wouden en daar zijn eigen draai aan gegeven.

Het eindresultaat was om door een ringetje te halen.